XVI NETEJA DEL FONS MARÍ DEL LITORAL BARCELONÍ

El CEGUB (club esportiu de la guàrdia urbana de Barcelona), un any mes, organitza una acció de neteja del fons marí de les platges de Barcelona.

Els dies 27 i 28 de setembre, cada dia, uns 30 voluntaris i voluntaries del CEGUB, SAS Bombers i del centre Vanas Dive, recolliran amb les seves mans tots els residus no orgànics, plàstics i envasos de tot tipus, que queden enganxats a les pedres dels espigons submergits.

Col·laboren en la seguretat la unitat de platges de la GUB amb una embarcació, un quad i 6 agents.

A les 8 hores, al centre Vanas Dive, situat a l’avinguda litoral 86, els participants pasaran briefing, s’equiparan i cargaran els seus equips als vehicles per ser traslladats a les zones d’actuació. De 9 a 10 hores, recolliran tots els residus que vegin al fons marí. Després tornaran al centre on els equips de neteja de l’ajuntament de Barcelona portaran els residus per poder fer una classificació i pesatge. Aquí es farà un petit esmorzar i foto de grup.

Els espigons a netejar seran el del Gas, Bogatell i Mar Bella. 

Esperém treure com cada any tot el que s’ha generat durant l’estiu, tot el que incívicament s’ha llençat al mar o als seus voltants, tot el que desde fora no es veu, però un cop et submergeixes ho trobes amagat esperant que algú ho agafi amb les seves mans.

Gràcies a tots els col·laboradors per participar en aquesta acció esportiva de concienciació ciutadana i sensible amb el medi ambient.

Salutacions.

Secció subaquàtica – SAS BOMBERS

Deixa un comentari