Bombers Solidaris

Bombers Solidaris és un grup que es va formar a principis d’abril de 2016 amb dos objectius: Primer, disposar d’una font de finançament col·lectiva que pogués donar suport a totes les iniciatives solidàries que ja existien dins de bombers i, segon, tenir un grup que aglutinés tota aquesta força i que servís per crear sinèrgies entre els diferents projectes. També volem atraure a més gent del col·lectiu a participar amb nosaltres i animar-los a proposar noves iniciatives.

Actualment organitzem o col.laborem amb vuit projectes de caire divers (veure calendari d’activitats) i recollim diners amb iniciatives variades per destinar-los a diferents causes.

Fins l’any 2017 vam recollir 4760€ que vam destinar a la Milla Nàutica, a la recollida de Joguines per La Creu Roja (a la festa de Reis), a la ASL-EREC i a fer créixer la “Bossa d’Emergències” que hem creat.
(Aquesta “Bossa d’Emergències” són uns diners que tenim guardats per destinar-los a algun projecte d’ajuda humanitària urgent.)

Aquest 2018 esperem aconseguir més de 3000€ amb la guardiola solidària www.teaming.net/bomberssolidaris, grup al qual ja pertanyen més de 250 persones. Amb la venda de samarretes creiem que guanyarem 3000€ més i també rebrem un donatiu dels beneficis de la venda del calendari solidari de “Bombers de Barcelona”.

Per a estar al dia de totes les nostres activitats i novetats ens podeu seguir a:
Facebook
Instagram
Twitter

COM SER SOCI

Per fer-se soci de la nostra secció s’ha d’escriure un missatge a bomberssolidaris@gmail.com indicant qui sou (nom, cognoms, telèfon, parc i torn) i en quin o quins projectes t’agradaria participar. També has d’inscriure’t a la nostra guardiola solidària que costa 1€ al mes:
www.teaming.net/bomberssolidaris

Contacte

       MAIL:
       bomberssolidaris@gmail.com

       TELÈFONS:
       Àlex Montón – 622221106

Material

Com a part del nostre finançament, tenim a la venda samarretes infantils i d’adults.

CALENDARI
D’ACTIVITATS

Actualment organitzem / col·laborem amb els següents projectes:

Febrer: Carnestoltes Hospitals Oncològics
Maig / Juny: Recapte Aliments
Juny: Milla Nàutica solidària Bombers de Barcelona
Novembre / Desembre: Calendari Solidari Bombers amb Causa
Desembre / Gener: Recollida de Joguines Creu Roja i Festa de Reis
Sense dates preestablertes: Suport a les Donacions de Sang

GALERIA
DE FOTOS


Veure totes les fotos

Collage Sang 2017-2