CURS B2E, SVB I NITROX.

Bones! De cara al Maig, farem curs de SVB, B2E i nitrox  . La modalitat que farem, serà teoria online mitjançant la plataforma de la Fedas http://elearning.fedas.es/

 

¡Obtén tu titulación FEDAS-CMAS y bucea en cualquier lugar del Mundo! Fórmate con instructores FEDAS/CMAS y con el soporte de un Club o Centro de Buceo.

 i les pràctiques amb el nostre equip d’instructors/ col·laboradors. La teòria ja es pot fer, registrant-se a la plataforma i inscribint-se al cursos corresponents. S’ha de tenir acabada la teoria abans d’anar a fer les pràctiques.

 
La idea és que es poseu en contacte amb mi abans del dia 25 d’Abril per formalitzar la inscripció, per aquest correu sasbombersbcn@hotmail.com o al meu telèfon. Barquet 677788081.
 
Les dates són 4,9,10 i 11 de Maig. Dia 4 SVB i les altres pel 2* i nitrox. ( Hi pot haver alguna variació).
 
Els preus són 270€ B2E, 75€ SVB i 100€ Nitrox i és necessaria la llicencia FECDAS. (40€). No esta inclòs el equip de busseig (on anirem a fer les pràctiques surt per uns 15€ al dia)
 
Per optar a les possibles subvencions A.C.E. / S.A.S. s’ha de ser soci de la A.C.E. i de la S.A.S. abans del inici del curs.
 
Les atribucions i els requisits del diferents cursos:
  • B2E:  Les atribucions són fer immersions fins a 40m podent entrar en descompressió. Els requisits, ser major de 16 anys, tenir el B1E o equivalent i SVB, 20 immersions fetes i la llicència federativa.
  • SVB: Les atribucions són aplicar maniobres SVB i RCP en accidents especifics de busseig esportiu.
  • Nitrox: Les atribucions són poder fer immersions amb nitrox fins a un 40% d’oxigen. Els requisits, ser major de 18 anys, tenir el B1E o equivalent i la llicència federativa.