Futbol

La secció de futbol de l’ACE Bombers de Barcelona és la més antiga que hi ha a l’actualitat de totes les que componen l’Agrupació Cultural i Esportiva. Té una gran història. Abans de l’any 1980 es va formar un equip de futbol 11 que jugava en una de les lligues d’empreses de la ciutat de Barcelona. Amb un caire participatiu, aquest equip es va acabar dissolvent anys més tard.

Sobre l’any 1990 va irrompre amb força un nombre important de bons jugadors al Cos de Bombers de Barcelona. Gràcies a les noves promocions, es va formar un equip competitiu de futbol sala. Aquest equip, després de quatre anys seguits ascendint, va jugar a la màxima categoria a Catalunya, sense ser professionals, l’anomenada lliga de Plata. Va tenir el seu punt més àlgid la temporada 1993/94 quan l’equip va anar a buscar la victòria al camp de l’Andorra, acompanyat per un autocar i diferents cotxes particulars per donar-los suport. El futbol sala va acabar els seus dies fent un bon paper a les Olimpíades de Barcelona 2003 i Hong Kong 2005 acabant en cinquena posició. 

A l’any 2006 apareix un nou format, es crea un equip de futbol 7, amb aires nous i esperit molt competitiu. Va començar jugant a la lliga de diferents cossos de seguretat (Mossos, GUB, GUB nit, Policia Santa Coloma, Hospitalet, PN, Bombers Generalitat…) al camp del Centenari de Sant Andreu, fent bons papers en les seves participacions.  Gràcies a la serietat d’aquest equip, va sorgir la iniciativa de participar als campionats estatals de futbol 7 per a bombers, on es van assolir bones actuacions en algunes ciutats com ara Gran Canaria, Alacant, Santander, Sevilla, Lleida i Logronyo al 2017.

Actualment l’equip continua competint els dilluns al camp del Centenari de Sant Andreu, en la categoria de divisió d’honor.

COM SER SOCI
I TRÀMITS

Ser soci de l’ACE Bombers de Barcelona (20 euros anuals) és requisit indispensable per poder formar part de l’equip de futbol 7. La quota específica de la secció de futbol és de 15 euros anuals destinats exclusivament a pagar la lliga (aquests diners òbviament no cobreixen tota la lliga, però es la manera d’obtenir un compromís inicial per comptar amb el jugador durant la temporada). Els jugadors que compleixin amb el compromís d’assistència a la lliga, tenen prioritat sobre d’altres socis per participar en els campionats estatals, en cas de que hi hagi un número d’interessats superior al de participants, que és un màxim de 15.

Tots els Bombers que vulguin formar part de l’equip estan convidats a participar a la lliga o campionats, amistosos, partits solidaris, etc.

TRAMITS

La lliga i els campionats disposen de cobertura en cas de qualsevol accident.

Contacte

Víctor Sans (Torn D Eixample) – (Mòbil: 619410126)

Material

En cas de passar a formar part de l’equip, es requereix fer-se càrrec un mateix de les dues equipacions amb que es juga actualment.

CONTACTE EQUIPACIONS:

Jose Luis Orozco (Torn E Eixample) – (Mòbil: 606409513)

Ismael Garcia (Torn A Sant Andreu) – (Mòbil: 661412328)

CALENDARI
D’ACTIVITATS

Tothom que vulgui venir a provar està convidat qualsevol dilluns en horari de 20h a 23h. Sense cap tipus de compromís. Sereu benvinguts i benvingudes!

GALERIA
DE FOTOS