Motos

La secció de motos, com una de les més antigues del Cos de Bombers de Barcelona, inicia un nou camí i us dóna la benvinguda.

Aquesta secció està dedicada a tots els amants de les dues rodes sense excepció, a tots aquells als quals l’olor a gasolina i la passió per la carretera els uneix. Amb l’experiència dels seus membres més veterans i amb una nova onada de motoristes més joves, anem a donar-li el que a aquesta secció li cal: una bona dosi de kilòmetres, gasolina i rock & roll.

Feu una ullada al contingut del blog on podreu trobar el calendari de sortides anual i les fotos de les diferents sortides que s’han anat realitzant.

Si aquest és el teu món… Aquesta és la teva secció!

COM SER SOCI
I TRÀMITS

Per a fer-vos socis de la secció de motos heu d’haver satisfet la quota de soci/a general de l’ACE i abonar la quota específica de la nostra secció que són 20€.

Envieu-nos un correu a: bomberosadosruedas@gmail.com

REGLAMENT

Per a consultar el reglament intern de la secció cliqueu aquí.

Contacte

Per a qualsevol altre dubte podeu adreçar-vos a la següent direcció de correu: dario080@hotmail.com o al telèfon mòbil: 677603271

CALENDARI D’ACTIVITATS

La secció de motos realitza sortides mensualment i una gran sortida anual on hi assisteixen tots els seus socis. Al nostre bloc hi trobareu més informació.

GALERIA
DE FOTOS