Muntanya

Benvinguts a la secció de muntanya de Bombers de Barcelona. Aquesta secció amb molts anys de tradició té un bon grapat de socis i cada any va creixent una mica més.

Ens mou la il.lusió de compartir la muntanya i quina millor manera que fer-ho en companyia… anima’t i fes-te’n soci!

COM SER SOCI
I TRÀMITS

Per a fer-se soci de la secció de muntanya cal ser soci de l’ACE general i estar registrat a la nova pàgina web (Fer-se soci).  Després s’haurà de pagar la quota de la nostra secció que és de 10 euros anuals. Cal que omplis el formulari que trobaràs clicant en un dels botons per tramitar les llicències més abaix, indicant si només vols ser soci o tramitar també alguna llicència federativa. Un cop omplert hauràs de fer l’ingrés de l’import que correspongui i reenviar-nos el justificant de pagament del banc.

També pots tramitar amb nosaltres la Llicència Federativa de Muntanya (FEEC) o la Llicència Federativa d’Espeleologia (FCE). Per fer-ho hauràs de seguir els pasos següents:

1r:  Registrar-te a la pàgina web de l’ACE i pagar el rebut de l’any en curs (si no el tens domiciliat o bé si és el teu primer any a l’ACE).

2n: Fer l’ingrés amb l’import del tipus de llicència escollit i els 10€ de la secció al número de compte ES43 0081 0482 7100 0120 5627 indicant com a concepte el vostre nom i cognoms i el tipus de llicència escollit. Guardeu el rebut d’aquest ingrés.

3r:  Entrar a la web dins la secció de muntanya i seguir el botó desitjat ( Llicència FEEC ).

4t: Omplir el formulari que us apareix, indicant el tipus de llicència escollit i adjuntant el rebut de l’ingrés que heu fet al pas 3r en format PDF o JPG.

5è: Una vegada enviat el formulari, el rebran els responsables de les tramitacions que comprovaran les vostres dades i procediran a cursar-les si totes les dades han estat correctes.

* S’ha obert un mail específic per a incidències a l’hora de les tramitacions de llicències: licenciasacemuntanya@gmail.com

* Els preus de les llicències els teniu als arxius adjunts.

Preus Llicència Federativa FEEC 2024.

(* Les famílies que vulguin federar als seus fills tenen una quota familiar per a més d’un fill, encara que aquesta no surti al formulari. En cas de necessitar aquesta opció poseu-vos en contacte amb nosaltres a la direcció de correu electrònic licenciasacemuntanya@gmail.com)

This content has been restricted to logged in users only. Please login to view this content.

Contacte

MAIL:
acemuntanya@gmail.com

TELÈFONS:
Alvar Mendez (649569270)

Material

La secció disposa de material de lloguer i d’una biblioteca de llibres que també es poden demanar en préstec. Ambdues coses es troben al parc de bombers de Montjuïc i només cal que et posis en contacte amb nosaltres per a demanar-los. Els responsables són Òscar González (torn A) i Gerard Palet (torn D).

Material de lloguer:
1             2             3

Biblioteca
(Consultar l’arxiu adjunt)

GALERIA
DE FOTOS