Voleibol

La secció de voleibol és una de les més antigues de l’ACE i, sens dubte, la que ha competit a nivells més alts. Recordem que l’equip de vòlei de Bombers Barcelona va competir a 1a divisió estatal comptant entre els seus membres amb  jugadors professionals que van acabar essent internacionals. Vam agafar el relleu d’aquesta excepcional generació de jugadors que tants bons moments  van fer passar competint al mític Pavelló de l’Eixample. Poc a poc, una secció més amateur ha anat creixent, aprofitant també la tirada del vòlei platja.

Ser soci de la secció t’apropa al vòlei pista i al vòlei platja (ja sigui amb entrenaments o competicions) i et permet disposar de material en préstec, així com fomentar la pràctica del vòlei al teu parc, on podem subministrar xarxes, pilotes i fer pintar les línies del camp si fos necessari.

COM SER SOCI
I TRÀMITS

Si vols jugar a vòlei, ja sigui pista o platja, contacta amb nosaltres i fes-te’n soci! Només et demanem una mica d’implicació col·laborant en les activitats que es proposin des de la secció.

Per a fer-se soci cal estar al corrent de pagament de l’ACE general i comunicar-ho al vocal responsable de la secció de vòlei.

Contacte

Actualment, i per segona vegada, el vocal de la secció és Jordi Matador (Torn C – Sant Andreu). Podeu contactar amb ell a través del telèfon 676638995 o del correu electrònic jordimatador@hotmail.com

Material

La secció disposa actualment de material en préstec com: equipacions, pilotes i kit de platja.

CALENDARI
D’ACTIVITATS

Durant l’any es realitzen com a mínim dues competicions (Festa del Patró i Torneig d’estiu) i els entrenaments es poden sol.licitar a demanda.

GALERIA
DE FOTOS