ASSEMBLEA GENERAL

El proper 11 de gener a les 11h es cel.lebrarà l’Assemblea Anual de Socis/es de l’ACE Bombers Barcelona, serà presencial a l’Espai Bombers (c/Lleida 30, Barcelona). Properament es comunicarà l’ordre del dia a tractar, però entre d’altres es farà el repartiment de diners per a les Seccions 4000 euros. Recordeu que en aquesta reunió és on hi ha l’opció d’exposar noves propostes i que el soci voti sobre les mateixes.

SUBVENCIONS PER PARCS

Tal com varen decidir els socis en l’anterior Assamblea, els diners per a projectes es repartiran de manera proporcional en projectes per a cada Parc. Hauran de ser demandes que millorin la vida al Parc tal com material gimnàs, xarxa de volei, rocòdrom,… o tot allò que creieu que serà útil per al personal.

Es disposarà d’un total de 6300 euros que quedaran distribuïts de manera proporcional al personal de parc per a l’any 2022, de la següent manera:

Montjuïc, Llevant, Sant Andreu i Eixample: 1200 euros

Vall d’Hebron: 900 euros

Zona Franca: 600 euros

Els projectes a presentar s’han de manar a junta@acebombersbcn.cat fins a la data límit de 31 de Desembre 2021 23.59h. Els projectes han de ser concensuats entre el personal del Parc i amb el vistiplau del Cap de Parc.

Els requisits del projecte són els mateixos que els d’anys anteriors. Podeu consultar-ho a la web de l’ACE.

Aprofitem l’avinentesa per a manar una cordial salutació a tots els socis/es i animem a tot el personal que encara no sigui soci/a de l’ACE a fer-se’n!!

Deixa un comentari