CAMPANYA DE REIS BOMBERS SOLIDARIS 2022/23

Ja fa uns dies que vam encetar la campanya de Reis d’enguany.
L’objectiu és que cap infant es quedi sense joguina.
Per això, volem anunciar-vos que l’allargarem la recollida de joguines als parcs de Bombers de Barcelona fins al dia 30 de desembre, així us donem temps a tots i totes els que voleu col·laborar amb nosaltres i no ho heu pogut fer encara.
La recollida de joguines a l’Espai Bombers acabarà el 4 de gener, si en porteu una, tindreu entrada gratuïta, i a més, el dia 24 de desembre, hi haurà una activitat especial. 
 
Acceptem joguines NOVES, no bèl·liques i no sexistes.
 
Tenim previst muntar paradetes per tota la ciutat on podreu portar les joguines, o si ho preferiu, podreu comprar merchandising com samarretes, ampolles, calendaris, o una de les nostres tres joguines inspirades en el món dels bombers. En aquests espais, normalment, disposarem d’un vehicle en el qual fotografiar-vos i material per disfressar-vos.
 
Estarem del 27 al 30 de desembre a la Ciutat dels Somnis (antic saló de la infància), i el 2 i 4 de gener al Portal de l’Àngel, normalment de 10h a 20h.
 
 A més, ja podem anunciar-vos que aquest any recuperem la festa de reis a Bombers. Serà el dia 3 de gener a les 16:30 al MUHBA Oliva Artés (C/Espronceda 142, Parc Central del Poblenou), aprofitant que allà en tenim una exposició de vehicles històrics de bombers.
Tindreu actuacions infantils, xocolata amb xurros, entrega les cartes als Reis i aquí també, podreu dur les vostres joguines o comprar algun detallet.
 
Si sou de fora de Barcelona, també teniu l’opció de fer un donatiu econòmic que utilitzarem per comprar joguines en botigues que ens ajuden en la campanya. Es el següent enllaç:
 
Recordeu que per cada joguina de bombers solidaris que compreu, ens comprometem a donar una d’igual a la campanya de Reis. 
Aquest any podreu comprar parcs de bombers de fusta, el memory de bombers o el nou joc de la foca la joguina amb la qual a banda de divertir-se jugant, els més petits aprendran els consells de prevenció d’incendis més importants.
 
Esperem veure-us a tots i totes en algun moment i us desitgem que tingueu molt bones festes.
 
Una abraçada ben forta de tot el grup de Bombers Solidaris.
 
 
A continuació us deixem el llistat d’associacions amb les quals col·laborem per a fer l’entrega final als més petits:
 
+ Creu Roja Joventut
+ Xarxa Suport Mutu del Carmel
+ De Veí a Veí  (Sant Antoni)
+ Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa
+ Plataforma d’afectats per la Crisi (Badalona)
+ Gregal (Besos)
Campanya de Nadal de 2022-23

Deixa un comentari