I Concurs de Relats Curts ACE Bombers de Barcelona.

BASES

  1. Aquest concurs no dóna continuïtat al Concurs de Narració Curta que es va fer entre 2003 i 2010. Sí que aprofitem per recordar-lo, retre-li homenatge i encoratjar-vos a recuperar aquelles obres que fan ara una fidel i boníssima estampa de com era Bombers de Barcelona.
  1. Pot participar qualsevol soci de l’ACE, ja sigui bomber, bomber jubilat o no bomber.
  1. La temàtica del concurs és bomberil o ha d’estar relacionada d’alguna manera amb Bombers i la llengua emprada pot ser tant el català com el castellà.
  1. Les obres es podran entregar des de la publicació d’aquestes bases fins al dia 15 d’abril inclòs i el 23 d’abril es coneixerà el guanyador.
  1. Les obres han de ser originals i no haver optat a cap altre concurs. Es presentaran en format PDF, amb un màxim de 5 pàgines en lletra Arial 12 o equivalent i revisat sense faltes d’ortografia. S’ha d’enviar al correu junta@acebombersbcn.cat amb l’assumpte concurs i el nom de l’arxiu ha de ser el títol del relat o la primera paraula del títol. En cap punt del PDF ha de sortir el vostre nom per tal que el jurat ho rebi de forma anònima.
  1. S’entregaran tres premis amb dotació econòmica: 250 € pel primer, 150 € pel segon i 100 € pel tercer. Com que el concurs neix arran de la manca de festivitat que tenim amb la situació actual, creem el Premi Especial Raphael de La Getto al relat més divertit. Aquest premi serà independent dels premis al millor relat i per tant acumulable. Tots tindran vals per gastar en les llibreries: “Nollegiu” y “La llama”.  
  1. El jurat serà secret. Cap membre de la junta formarà part del jurat i es mantindrà el secret fins que es comuniquin els resultats. Es valorarà l’originalitat, la qualitat de l’escrit, la capacitat de transmetre, l’interès que genera la història.
  1. Totes les obres, premiades o no, podran ser publicades, respectant els drets d’autor.
  1. El fet de participar implica acceptar que hi pot haver canvis en algun punt si la situació així ho requereix. Recordem que el més important és fomentar la participació, cohesió entre companys i companyes i remarcar el caràcter festiu del concurs.

Deixa un comentari