IMMERSIONS A LA MAR MENUDA DE TOSSA 28/4

El passat 28 d’abril la Secció d’Activitats Subaquàtiques va dur a terme una sortida de busseig a la Mar Menuda de Tossa de Mar. El punt d’encontre fou al matí el centre de busseig L’Àmfora de Tossa de Mar, als qui agraïm les facilitats rebudes, i on varem podem preparar els equips. Des d’aquí ens vam desplaçar amb furgoneta a la Mar Menuda on vam realitzar dues immersions. Amb una parada entremig per canviar ampolles.

Els principal objectiu de la sortida era la pràctica del busseig amb Nitrox. Tant el repàs dels aspectes tècnics de mesura de les concentracions d’oxigen com el propi busseig amb aquestes ampolles. El busseig amb Nitrox consisteix en respirar una concentració d’aire enriquit amb un tant per cent d’oxigen més elevat que l’atmosfèric. Per alguns dels assistents aquesta part pràctica acompanyada d’una part teòrica amb examen va servir per l’obtenció del títol que els habilitava al busseig amb aquestes ampolles. 

Tot i l’encara temperatura freda de l’aigua del mar vam poder gaudir de l’avistament de força fauna marina tals com peix de Sant Pere, morenes, pops, torpedo i calamars… i d’una jornada de gaudir del medi subaquàtic amb bons companys: Herminio, Jordi Mas, Toni Mas, Andreu Casaled, Hoyos, Barquet . Per no perdre pistonada vam cloure l’activitat amb un bon dinar a Cal Bigotis. 

IMG-20230429-WA0013
Galeria d’imatges

Deixa un comentari