Resultat 21é Vòlei platje 4×4

21é Torneig de vòlei platja 4×4 organitzat per l’ACE Bombers de Barcelona on equips de diferents cossos d’emergències de tot Catalunya s’han enfrontat sota un sol de justícia. Gran jornada esportiva on ens retrobem amb companys d’arreu i de generacions diverses.

Companys de nou ingrés, que comencen a implicar-se junt amb els veterans en l’organització d’esdeveniments com el d’avui.Finalment, passant com a Déus de l’Olimpo tenim a l’equip de Montjuïc Torn B format per: Marcos Àlvarez, Àlex Fernàndez, Hilario Pérez i Òscar Morillo en 3r lloc. A continuació, 2on lloc per als companys de Bombers de la Generalitat(Raül Marín, Oriol Molina, Carles Rodríguez, Laura Pou i Ricard) I el lloc d’honor se l’emporta un combinat de Bombers de Barcelona i SEM(Sergi Ger, Pablo Rodríguez i Jordi Matador).

Aprofitant la participació de l’incombustible company de la Gene Sergio Gimènez, l’organització ha volgut donar un premi honorífic al que tant ha fet pel vòlei durant la seva etapa al capdavant d’aquesta secció germana de la nostra.Gràcies a tots el que ho heu fet possible: participants i organització.

Ens veiem a la sorra.

Deixa un comentari