Resultats votacions

Bones companys i companyes,

Fem públic el resultat de les votacions. Us volem agrair el temps que vau dedicar a valorar i votar les propostes. La votació comprenia dues temàtiques ben diferenciades i queda de la següent manera:

Comunicar-vos que hi ha hagut 276 vots, 2 dels quals no eren socis i 22 eren repetits. Els vots vàlids (252) es reparteixen de la següent manera:

Concurs Disseny Nova samarreta ACE:

Per tant el disseny de Miquel Balaguer és l’escollit per la samarreta i us informarem quan estiguin disponibles per comprar-les com sempre s’ha fet.

Enquesta sobre Plataformes Audiovisuals:

Per tant heu votat que treguem el Plus i instal·lem plataformes audiovisuals (Netflix, Disney Plus, DAZN i HBO), estalviant així uns 1400 euros anuals que repercutiran en parcs i seccions. Es mantindrà el Plus fins al juny, quan acabin les competicions de futbol i llavors es farà el canvi.

Per fer el pas a plataformes digitals, Direcció ens ajuda a demanar una subvenció amb què comprarem Smart TVs pels parcs que no en tenen. Els parcs que ja disposen de Smart TV podran destinar els diners d’aquestes televisors en material per al parc, que ja explicarem com demanar-ho.
En el cas que no ens donessin la subvenció, compraríem un Fire Stick que converteix la TV en Smart Tv, com a solució temporal.

Gràcies per la vostra participació i atenció,

Deixa un comentari