Resum final reptes solidaris Cursa de Bombers

Aquesta ha estat la 24a Cursa de Bombers. Per nosaltres, el 4rt any fent els podis solidaris.
Els reptes solidaris tenen la finalitat de recaptar diners per causes socials i humanitàries, tant locals com internacionals. Son un repte doncs els bombers i les bomberes es comprometen, majoritàriament, a córrer amb equip de foc (mes de 20kg de pes) els 10km de la Cursa, cosa que suposa un esforç físic molt per sobre del que es normal, però els objectius valen la pena.

S’han creat 17 reptes solidaris, 12 d’ells liderats per bombers i bomberes de BCN.
En una mica més d’un mes s’han recaptat 26000 € de part de 727 donants.
Gràcies a Caixabank que aquest any ha patrocinat els patrocinat el podi, hem pogut entregar 4000€ als 5 reptes que més donatius han recollit.

Gràcies a les 3389 persones que van afegir un donatiu per Bombers Solidaris quan es van inscriure a la Cursa de Bombers, repartirem 5556€ extres entre els reptes solidaris de bombers.
Gràcies a les més de 4000 persones persones que vau entregar el vostre xip blanc al acabar la cursa, amb això esperem aconseguir uns 2600€ extres.

Així que en total, la Cursa de Bombers ha tingut un impacte econòmic de més de 38000€ i han ajudat a fer-ho possible més de 7000 persones.

Moltes gràcies als i les impulsores dels reptes solidaris i totes les entitats que s’han bolcat en aquesta activitat. Gràcies a la direcció de Bombers de Barcelona per facilitar als corredors els equips, i permetre fer les gravacions per publicitar els reptes. A Cursa de Bombers i SevenMila per ajudar-nos amb els vídeos de difusió i integrar els reptes en les inscripcions i en la essència de la Cursa. A migranodearena per la seva plataforma que ens permet fer realitat aquesta acció.

Aquí us deixem els reptes guanyadors, amb els ingressos aconseguits fins al dia de la Cursa, i un resum del seu objectiu.

1r premi dotat amb un ingrés extra de 1250€ per: EL PAVELLO DE LA VICTORIA, liderat per Arce Garcia i bombers i bomberes de Zona Franca, que han aconseguit 6365€ de 123 donants.
L’objectiu es ajudar a la Fundació Enriqueta Villavecchia, a crear i equipar un hospital infantil on tractar nens i nenes amb càncer de llarga durada o malalties incurables. Vol ser un espai acollidor de suport i respir també per les famílies.

2n premi dotat amb un ingrés extra de 1000€ per: MUEVETE POR LOS QUE NO PUEDEN. Liderat per Cristian Pacheco, que han aconseguit 4240€ de 97 donants.
L’objectiu es investigar malalties rares o minoritàries oferint beques d’investigació per nous tractaments i per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades.

3r premi dotat amb un ingrés extra de 750€ per: NUVOL DE LLETRES, liderat per Jose Leon, que han aconseguit 2570€ de 96 donants.
Gent gran de residencies fan manualitats com lletres, núvols i pinces, per decorar les unitats de neonatolgia infantil, sales de trasplantaments i oncologia pediatria. Aporten caliu i companyia a les famílies afectades.

4t premi dotat amb un ingrés extra de 600€ per: LA NINETA DELS ULLS, liderat per en Joan Bes i el Torn C de Llevant, que ha aconseguit 2484 € de 41 donants.
L’objectiu es potenciar la investigació en retinoblastoma un tumor ocular més freqüent en nenes i nens menors de 6 anys, donar-lo a conèixer per millorar la qualitat de vida dels pacients i les seves famílies.

5e premi dotat amb un ingrés extra de 400€ per: CORS LLUITADORS DE DUCHENNE, liderat per Jose Requena i el Torn E de l’Eixample, que ha aconseguit 1635 € de 51 donants
L’objectiu es investigar en la detecció precoç de la malaltia de Duchenne, una distròfia neuromuscular hereditària. Es busca millorar dels tractaments millorar la qualitat de vida dels afectats.

Com que les donacions van estar obertes fins al 31 d’Octubre, els reptes van aconseguir un resultat final més gran. En el següent link teniu tots els reptes i com van acabar.

https://www.migranodearena.org/ca/event/vueling-cursa-bombers-de-barcelona—22-d-octubre-2023

Per últim, el sorteig del Casc de Bombers signat per 10 pilots de motoGP, es va realitzar el dia 2 de Novembre “en directe” al parc de Montjuïc.
El guanyador va ser en Miguel Angel Julià Martí, que es soci de la entitat “La nineta dels ulls”, vam entregar el casc als bombers del Torn C de Llevant que l’hi han fet arribar.

Deixa un comentari