Stage a Jordania 2022

Aquest any si, vam poder fer el viatge que la pandèmia ens va deixar pendent de realitzar.
Així doncs, 10 companys ben avinguts ens vam escapar el 6 de Novembre cap a Jordània una setmana per fer busseig i visitar altres llocs de interès del país. Vam estar bussejant unes 13-14 immersions durant els 5 primers dies al golf de Aqaba. Cada matí anàvem a port per agafar el vaixell que ens portava als destins establerts, i on després de bussejar, menjàvem alguna cosa i restàvem a la espera de la següent, prenent el sol. Immersions plenes de vida, amb coralls i molta fauna de colors variats. També vam poder gaudir dels derelictes de la zona, com el Boeing 474, el Hèrcules, i el museu militar on hi han diferents tipus de vehicles com helicòpters, tancs, ambulancies, etc…Llocs ideals per fer fotografia submarina ja que tampoc són immersions gaire complexes.
Cap al vespres, tornàvem al hotel al centre de Aqaba per gaudir del entorn, dels sopars i de la amabilitat de la seva gent.
El dia 11, després de les darreres immersions, netejar el material i recollir, ens van portar al desert de Wadi Rum, allà, a la part posterior d’unes pick up, vam fer un recorregut, amb explicacions del guia, pel mateix, fins arribar al campament on passaríem la nit.
Al campament, un sopar especial, amb carns de pollastre i xai cuinades sota terra i una gran varietat de acompanyaments. Després una xerrada gaudint dels estels i a dormir per afrontar al dia següent el recorregut per la ciutat de Petra.
A Petra, immensa i espectacular en llums i colors, vam gaudir d’un llarg recorregut a peu per visitar els edificis fets a la pedra, entre d’altres, “el Tresor” i el “Monastir”. A la tarda, ens van portar a sopar i dormir a la capital, Amman. Al dia següent, dia 16, vol de tornada cap a casa i pensant ja quina serà la nostra propera destinació.

Barquet.

 

Us adjuntem el enllaç a la galeria d’imatges:

https://flic.kr/s/aHBqjAhwpM

Deixa un comentari