Torneig Mundial de futbol 7, ALGARVE 2020, Lagoa

Sorteig d’equips de la primera fase a Convento de Sao José, Lagoa

El passat 27 de febrer la secció de futbol de l’ ACE Bombers de Barcelona, es va desplaçar fins l’Algarve per disputar el Mundial de Bombers i forces de seguretat de futbol 7. 

Aquesta iniciativa va sorgir en l’equip per preparar el torneig nacional, que aquest any se celebrarà a Palma de Mallorca a finals del mes de maig. La il·lusió es palpa en l’ambient per les ganes de fer un bon paper en el torneig. Hi ha plantilla suficient, 6 canvis que donen aire fresc als jugadors quan es donen  aquests torneigs tan exigents. També venen companys com a suport i un Staff tècnic de qualitat, Toni Díaz, J.M. Mateo i Rafa “Triky” company de Bombers de la Generalitat, un fixe en tots els torneigs de futbol 7 dels últims 16 anys.

Els nervis i les xerrades prèvies al debut són habituals per mirar de establir la manera com s’afrontaran els parits, les diferents tàctiques que es duran a terme i canvis entre jugadors i posicions. L’equip com sempre ha arribat amb ganes de fer un bon paper tot i que és sabut que no serà fàcil. La acumulació de partits passa factura a les cames dels jugadors conforme van passant els dies, i l’acumulació del cansament són factors que sempre juguen en contra.

 

Deixa un comentari