ACTIVITAT PEL PATRÓ: IMMERSIÓ A L’AQUÀRIUM DE BARCELONA.

Aquest any, la celebració del nostre Patró, Sant Joan de Déu ha estat de luxe: La nostre secció de submarinisme ha tingut una gran idea, nedar entre Taurons, en serio?  Efectivament, desprès de 42 anys als bombers de Barcelona centenars de immersions al nostre mediterrani avui hem complert un somni de la manera més fàcil. En grups de quatre persones i en dos horaris diferents, 9.30h i 12h, els dies 1,2,3 i 8 de Març, un total de 21 companys ho hem pogut fer.

Amb algun acompanyant per fer la visita normal, vam ser rebuts pel representants de l’Aquàrium de Barcelona, ens  van convidar a esmorzar, un  briefing amb  els detalls de la immersió, i ens van proporcionar tot l’equipament per fer la immersió i al aigua!

Aquelles especies TAURÓ GRIS, TAURÓ TORO,  ÀLIGA MARINA, SERIOLAS GEGANTS, etc… tan difícils de veure al Mare Nostrum, te les posen en una piscina i les pots veure a un pam del nas. Increïble!

L’aigua fresqueta, es clar, com la de la Costa Brava, així els taurons no tenen tanta fam. Millor…

Saludar als companys des de dins de la “peixera” amb els peixos grans al teu costat, com el tauró gris mirant de reüll es una passada. Després, ens ho miraríem des de fora passejant per les instal·lacions de l’Aquàrium de Barcelona on ens van obsequiar amb una foto del grup de record.

    

“GUAUUUU” “BRUTAL” “COLLONS QUINA PASSADA” “QUE XULO” “QUINA POR, NO?”

Els companys i amics impressionats aplaudeixen la experiència.

Un esplèndid àpat al Salamanca a un preu increïble i samarreta de la Secció. Colofó immillorable.

Efectivament, una gran experiència.  Molt recomanable. Molt fàcil. Ben muntada per L’AQUÀRIUM DE BARCELONA, i la nostra Secció SAS BOMBERS BARCELONA.

Enllaç al album d’imatges i vídeos: GALERIA

Moltes gràcies

Francesc Sobrino Ruiz
Caporal Cap de Sala CGE
Bombers de Barcelona

1 comentari a “ACTIVITAT PEL PATRÓ: IMMERSIÓ A L’AQUÀRIUM DE BARCELONA.”

Deixa un comentari