III Concurs de Relats Curts ACE Bombers Barcelona

BASES

  1. Presentem la III Edició del Concurs de Relats Curts ACE Bombers de Barcelona.
  2. Pot participar qualsevol soci de l’ACE, ja sigui bomber, bomber jubilat o no bomber.
  3. La temàtica del concurs és bomberil o ha d’estar relacionada d’alguna manera amb Bombers i la llengua emprada pot ser tant el català com el castellà.
  4. Les obres es podran entregar des de la publicació d’aquestes bases fins al dia 18 d’abril inclòs i el dia de Sant Jordi es coneixerà el guanyador.
  5. Les obres han de ser originals i no haver optat a cap altre concurs ni haver estat abans publicades. Es presentaran en format PDF, amb un màxim de 5 pàgines en lletra Arial 12 o equivalent i revisat sense faltes d’ortografia. S’ha d’enviar al correu concurs.relats.bombers@hotmail.com amb l’assumpte concurs i el nom de l’arxiu ha de ser el títol del relat o la primera paraula del títol. En cap punt del PDF ha de sortir el vostre nom per tal que el jurat ho rebi de forma anònima.
  6. S’entregaran tres premis amb dotació econòmica: 400 € pel primer, 200 € pel segon i 100 € pel tercer. També mantindrem el premi especial al relat més divertit. Aquest premi serà independent dels premis al millor relat i per tant acumulable. Els premiats també tindran vals per gastar a les llibreries col.laboradores.
  7. En cas que un mateix participant envïi vàrios relats, només se’l premiarà una vegada (el seu relat més votat). Un mateix participant podrà enviar un màxima de 3 relats.
  8. El jurat serà secret. Cap membre de la junta formarà part del jurat i es mantindrà el secret fins que es comuniquin els resultats. Es valorarà l’originalitat, la qualitat de l’escrit, la capacitat de transmetre, l’interès que genera la història.
  9. Totes les obres, premiades o no, podran ser publicades, respectant els drets d’autor.
  10. El fet de participar implica acceptar que hi pot haver canvis en algun punt si la situació així ho requereix. Recordem que el més important és fomentar la participació, cohesió entre companys i companyes i remarcar el caràcter festiu del concurs.

Deixa un comentari