Actualització projectes Bombers Solidaris

Quan va començar la crisi del COVID vam fer una recollida d’aliments i productes d’higiene per les families afectades. Això va derivar en un projecte a mig termini que consisteix en la creació de 5 grups de teaming, on per cada grup que us apunteu fareu un donatiu de 1€ al mes per a comprar productes a l’engròs per aconseguir millors preus.
També ens vam comprometre a fer nosaltres una compra extraordinària per cada producte aportat durant el “Pertret”, així que vam comprar 1200 raspalls de dents de bambú que vam repartir entre les entitats.
Ara mateix estem repartint un lot de bolquers ecològics que hem aconseguit a preu de cost gracies a la empresa de distribució Bemalu, https://www.bemalu.com/ i a mes ens han regalat 192 packs de toallitas.
En total hem comprat 216 paquets de bolquers de diferents talles. Un total de 7000 bolquers per una mica mes de 1100€.
Ara estem en procés de negociar amb dues tendes per aconseguir sabó en pastilla i una varietat de productes d’higiene.

Actualment som unes 80 persones en cada un dels grups, també estem utilitzant els diners el teaming general, que som 330 persones, així com els beneficis de la venda de mascaretes (encara en queden moltes infantils, en teniu a casi tots els parcs).
Ens agradaria que mes gent s’apuntés, almenys fins a aconseguir 100 persones per grup per disposar de mes de 800€ fixes aquests últims mesos fins Gener, quan revisarem la campanya i mirarem que fem.
Us podeu apuntar al grup general, i a tants grups com vulgueu aquí: http://bit.ly/bomberssolidaris

Actualització repte de Lesvos:

El dia 8 de Setembre va haver-hi un incendi al camp de Moria a Lesvos, i 14.000 refugiats van perdre les seves “cases” i totes les seves pertinences, documents i tràmits legals.
El 19 de Setembre vam decidir fer un donatiu de 500€ amb part dels diners que teníem per fer allà un Rocodrom. Els vam entregar a Zaporeak, una entitat que dona de menjar a refugiats a la illa de Lesvos des de ja fa anys. https://www.facebook.com/zaporeakproiektua/
Immediatament ens vam posar a treballar amb l’EREC, per crear un crowdfunding per a tota la gent que es volgués unir a ajudar en aquesta situació tant .
Vam marcar un objectiu assumible de 2000€ , i en dos dies vam aconseguir cobrir-lo, gracies a 31 mecenes, un dels quals va donar 1300!! Així que vam decidir ampliar a 3000€, i aquesta fita s’ha aconseguit avui, amb 46 donants.
Veient la bona acollida, l’ampliarem a 4000€ !

Recordeu que les donacions a traves de “mi grano de arena”, desgraven un 80% els primers 150€ (del total que dones a entitats), així que si no doneu 150€ a l’any a projectes, aprofiteu, 120€ seran retornats per hisenda, es la millor manera de destinar els teus impostos a allò que tu vols.

http://bit.ly/alimentslesvos

Deixa un comentari