Arrenquen els reptes solidaris de la Cursa de Bombers 2022

 

Bones notícies per tots i totes,

 

Ja tenim els reptes aquí! Encara falten alguns per ser publicats, però a dia d’avui ja tenim 8 causes solidàries que diversos companys i companyes han decidit que són importants com per córrer per elles.

 

Ara ens toca a nosaltres donar-los suport de tres maneres:

– Fent un donatiu

– Enviant la informació a amics, familiars i coneguts

– Fent like i compartir a totes les publicacions que anem fent a les xarxes socials.


Aquest any torna a haver-hi diversitat de reptes, en tenim dedicats a la investigació i tractament de malalties rares, d’ajuda humanitària, de col·laboració internacional i d’ajuda i integració de joves nouvinguts. I en els propers dies s’inscriuran almenys 4 reptes més.


https://www.migranodearena.org/ca/event/la-cursa-de-bombers-de-barcelona-23-d-octubre-2022


La dinàmica de premis serà la següent:
El guanyador/a del podi solidari serà aquell repte que aconsegueixi mes diners però també, més número de donants de 10€. Es farà una mitja entre els dos concepte i el que tingui un millor resultat serà el guanyador.
Així volem premiar també aquells reptes que aconsegueixin molts donatius tot i que de baix valor, ja que vol dir que ha despertat l’interès de moltes persones.

 

Els 5 reptes amb millors resultats, formaran part del podi solidari i rebran una medalla. A més, les entitats a les quals representen, rebran un ingrés extra:
1000€ pel primer, 750€ pel segon, 600€ pel tercer, 400€ pel quart i 250€ pel cinquè. Un motiu més per esforçar-nos a difondre els reptes que més ens emocionin.


Aquest és el 3r any del projecte. L’any 2019, es van recaptar 26552€, l’any 2021, vam aconseguir 18188€, aquest any esperem superar l’any anterior i arribar fins als 20.000€ !


Volem recordar, que si us registreu a Mi Grano de Arena quan feu el donatiu, hisenda us retorna fins al 80% de l’import en la declaració de l’any vinent. I, a sobre, si feu un donatiu a un dels reptes de bombers, a l’acabar la Cursa, Bombers Solidaris, per cada donatiu afegirà un 50% fins a un màxim de 25€ per persona i repte.

Així que si feu un donatiu de 40€, hisenda us torna 32€, i l’entitat n’acabarà rebent 60. Per 8€
reals, estàs ajudant per valor de 60€. Per pensar-hi i no ser garrepa.

 

Fem la Cursa de Bombers la més gran i més solidaria de tota la ciutat !!!


Ens veiem als carrers !

Bombers Solidaris

Deixa un comentari