Comencen els reptes solidaris de la Cursa de Bombers 2023

NORMATIVA REPTES CURSA DE BOMBERS 2023

Normativa en pdf – Català
Normativa en pdf – Castellano

La Cursa de Bombers de Barcelona és de les poques curses que té dos podis diferents. D’una banda, el podi tradicional que premia els i les més ràpides en completar el circuit. Per l’altre, un esdeveniment especial: el PODI SOLIDARI, que premia les 5 persones o equips que aconsegueixen més diners per a una causa solidària.

Com en les dues darreres edicions, hem creat un esdeveniment al portal de la “Fundación migranodearena” on tots i totes les que vulgueu, i que participeu a la Cursa, podreu crear un repte i aconseguir donatius a favor d’una entitat sense ànim de lucre.

Així doncs, la Cursa pren un doble significat: l’esforç personal per acabar-la en el millor temps possible i recaptar donatius pel REPTE SOLIDARI que haureu creat dins de l’esdeveniment “Cursa de Bombers”. Aconseguir diners per aquesta causa especial ens animarà a córrer més ràpid i a treure energies quan ja no podem més!

Aquest any 2023, per accedir a guanyar el Podi Solidari, es tindran en compte dos factors: el principal, la quantitat total de diners que aconsegueixi el repte i el secundari, el nombre total de donants de més de 10€ (*1). Amb això volem premiar aquells reptes amb el suport de moltes persones encara que no recaptin tants diners.

Els premis del PODI SOLIDARI d’aquest any son patrocinats per CAIXABANK que augmenta l’aportació fins arribar als 4000€:

1a posició: 1250€ – 2a posició: 1000€ – 3a posició: 750€
4a posició: 600€ – 5a posició: 400€

Per aquest podi, es comptaran els donatius que es realitzin fins el dissabte 21 d’octubre de 2022 a les 20h. Posteriorment, els reptes continuaran oberts i podreu seguir fent i rebent donatius però ja no es tindran en compte pels premis.

Per a nosaltres també és molt important recolzar tots aquells projectes que preocupen als companys i les companyes del cos de Bombers de Barcelona. Per tant, continuarem reforçant els donatius aconseguits pels reptes liderats per bombers i bomberes amb un import extra. Per cada donatiu rebut de fins a 50€, Bombers Solidaris aportarà un 40% extra. O sigui, si el donatiu es de 10€ n’aportarem 4€, i si es de 50€ o superior, aportarem 20€ extres (*2).

Totes aquestes accions, és financen de tres maneres:
1. Gràcies als donatius que podeu fer quan us inscriviu a la Cursa de Bombers de Barcelona.
2. Retornant el xip blanc a les persones voluntàries que us el demanaran a l’arribada.
3. Comprant productes de Bombers Solidaris a la nostra paradeta, al costat de la recollida de samarretes.


NOVETAT 2023, SORTEIG DE UN CASC DE BOMBER SIGNAT PER PILOTS DE MOTOGP.

Pels reptes solidaris d’aquest 2023 tenim una novetat important. Si quan feu un donatiu per qualsevol dels reptes poseu en els comentaris el hashtag #sorteigcascbombers , entrareu en el sorteig de un casc de bombers signat per diversos pilots de Moto GP: Marc Màrquez, Alex Màrquez, Pol Espargaró, Jorge Martín, Alex Rins, Jonahh Zarco, Raul Fernàndez, Joan Mir, Tony Arbolino i Albert Arenas.

Per cada 5€ de donatiu que feu, rebreu 1 participació en el sorteig, si doneu 25€ rebreu 5 participacions, fins a un màxim de 20 per repte, o sigui 100€. Si voleu més participacions, haureu de fer donatius a altres reptes. (*3)

El sorteig es farà el dia 2 de Novembre i l’entrega del casc es farà pactada amb el/la guanyadora.

Casc de Bombers signat per 10 pilots de MotoGP que es sortejarà entre tots i totes les participants.

Moltes gràcies per participar i per col·laborar! Junts i juntes som més fortes!
(*1) La puntuació dels reptes es farà de la següent manera: 75 punts pel repte que recapti més diners (puntuació A) i 25 punts pel repte que tingui més donants (puntuació B). Aquestes dues puntuacions es sumaran. Els altres reptes rebran tants punts segons regla de tres respecte als primers classificats. En el cas que una persona faci més d’una donació al mateix repte només se’n comptarà una per a la puntuació B, però tots els diners aportats sí que sumaran per a la puntuació A.

(*2) El limit en l’aportació que fa BBSS als reptes es de 20€ per donant i repte. Si una persona fa un o més donatius que sumats sobrepassen els 50€, es limitarà l’aportació extra a 20€ per repte. BBSS té un pressupost de 6.000 Euros per aportar diners extres als reptes bomberils. En cas d’esgotar-se aquest pressupost es reduiran les aportacions inicials previstes de manera proporcional fins arribar a cobrir tots els donatius realitzats fins el 21 d’octubre de 2022 a les 20h. Les aportacions de Bombers Solidaris no es tindran en compte pel Podi Solidari i s’entregaran un cop acabada la Cursa al compte bancari de les entitats.

(*3) Sorteig limitat a majors de 18 anys. Nosaltres farem recollida de dades, però si voleu assegurar-vos la participació, o us heu oblidat de posar el comentari amb el hashtag us recomanem enviar un correu electrònic a bomberssolidaris@gmail.com amb el justificant del donatiu i el vostre nom complert. Eviteu fer donatius anònims si voleu participar. Si el guanyador/a es de fora d’Espanya i necessita que l’hi enviem el casc, els costos seran a càrrec seu. Moltes gràcies.

Normativa en pdf – Català
Normativa en pdf – Castellano

Deixa un comentari