Coneix els reptes solidaris d’aquest 2023

Només 20 dies per la Cursa de Bombers i sempre ens agrada recordar a tothom que és la nostra Cursa. Lluny queden els anys on una altra empresa gestionava la Cursa i van acabar esborrant fins i tot el nom de Bombers del títol i el van deixar allà amagat, igual que als bombers, que sortíem al final de tot. Cert que també ens donaven material esportiu i altres cosetes, res és blanc o negre.

Actualment, els i les bomberes estem a primera fila, se’ns dona protagonisme, se’ns escolta i per part de Bombers Solidaris rebem un gran suport amb els reptes solidaris que aquest any és la 4a edició.
L’any 2019, es van recaptar 26.552€, l’any 2021, vam aconseguir 18.188€, en el 2022 van ser 19.715€ i aquest 2023 acabem de superar els 6.000€ .

No us enganyarem, van més fluixets del que esperàvem, és per això que us volem fer 5 cèntims de cadascun dels reptes per mirar de motivar-vos a què feu una aportació de 10-20-X€ a un o més reptes amb els següents al·licients extres:

Bombers Solidaris, aportarà 4€ més per cada 10€ que doneu. Hisenda us torna un 80% dels primers 150€ que doneu i el 35% dels següents, (entre totes les ongs que doneu durant l’any 2023). Per cada 5€ de donatiu teniu un tiquet pel sorteig d’un casc de bombers signat per 10 pilots de moto GP. Heu de posar “Sorteig Casc Bomber” en els comentaris per participar.

Dones 20€, l’entitat rep 28€, hisenda et torna 16€ (o 7,5€ si ja dones a moltes ongs), i t’emportes 4 tiquets per un sorteig. Brutal! Jejeje.

Bé, anem per feina, aquests són els 11 reptes amb el link directe a la web per fer el donatiu. Per ordre invers de recaptació el dia d’avui.

1 – La lluita contra l’Endometriosi – Toni Martin i Sergi Ger – L’endometriosi és una malaltia ginecològica que afecta al 10% de les dones i que pot provocar forts dolors i altres mals.
https://www.migranodearena.org/reto/la-lucha-contra-la-endometriosis

2 – Jardins d’infància a Guinea Bissau – Marc Rovira – Projecte per ajudar a les dones de zones rurals de Guinea Bissau amb la construcció d’aquest equipament que permetrà la conciliació i la millora de les oportunitats laborals per aquestes mares.
https://www.migranodearena.org/reto/apoya-a-bombers-solidaris-y-silo-en-la-construccion-de-jardines-de-infancia-en-guinea-bissau

3 – Brigada Catalunya a Xile – Hardcore i Lluis Martinez – Aquest any es vol finançar la construcció d’una torre de pràctiques que per tots els bombers i indústries de la zona. Serà una font d’ingressos per ajudar a la seva independència econòmica.
https://www.migranodearena.org/reto/brigada-cataluna-de-chile

4 – Més experiències més oportunitats – Pau Moreno i Roger Pages – Continuar amb el suport a joves nouvinguts i amb risc d’exclusió social. A través de l’esport s’ajuda aquests joves a integrar-se i teixir llaços positius pel seu desenvolupament personal.
https://www.migranodearena.org/reto/mes-experiencies-i-mes-oportunitats

5 – Apagant el foc de l’estigma – Mario Aspano – Metzineres es una cooperativa que crea espais segurs per dones i persones de gènere divers que utilitzen drogues i que sobreviuen a múltiples situacions de vulnerabilitat i violència.
https://www.migranodearena.org/reto/apagando-el-fuego-del-estigma

6 – Muevete por los que no pueden – Cristian Pacheco, David Miron, Genis Raich, Fran Barrera, Luis Ortiz – L’entitat destina els diners a donar visibilitat a malalties rares o minoritàries i crea beques d’investigació per aconseguir millorar la vida de les persones afectades.
https://www.migranodearena.org/reto/mu-vete-por-los-que-no-pueden-bombers-bcn-2023

7 – Nuvol de lletres – Jose Leon – Repte amb doble efecte. S’encarreguen de cosir i crear lletres i diferent material tèxtil per decorar i donar caliu a les unitats d’oncologia pediàtrica, trasplantaments pediàtrics i neonatologia. A més mantenen activa a gent gran en residències fent aquesta tasca.
https://www.migranodearena.org/reto/corremos-por-nuvol-de-lletres

8 – Cors Lluitadors de Duchenne – Eix TE – La distròfia muscular de Duchenne és una malaltia neuromuscular hereditària que afecta un de cada 3.500 infants arreu del món, principalment nens, es busquen recursos per la detecció precoç i millora dels tractaments.
https://www.migranodearena.org/reto/bombers-del-torn-e-de-l-eixample-por-la-distrofia-muscular-de-duchenne

9 – En bici sense edat – Eix TC – Associació que passeja avis i àvies amb bicicletes adaptades. Es vol donar a conèixer aquesta iniciativa i recaptar fons per al manteniment de l’entitat.
https://www.migranodearena.org/reto/bomberos-en-bici-sense-edat

10 – Contra el Retinoblastoma infantil – LL TC – Investigar sobre aquest tumor ocular infantil que és el més comú entre infants de menys de 6 anys.
https://www.migranodearena.org/reto/el-torn-c-de-llevant-contra-el-retinoblastoma-infantil

11 – El Pavelló de la Victoria – Arce Garcia, Esther Gine i Adria Cano – Aquest nou hospital pediàtric per infants amb malalties molt greus, majoritàriament mortals, veurà la llum a l’antic hospital de Sant Pau, amb el repte es volen equipar diferents aules amb material lúdic infantil i d’acompanyament per les famílies.
https://www.migranodearena.org/reto/corremos-por-villavecchia-y-el-c-ncer-infantil

Com veieu són 11 reptes i molts companys i companyes donant suport a diferents causes. Segur que trobeu una que us toca la fibra o us sembla socialment molt necessària i l’hi podeu donar suport.

Gràcies a tots i totes les que ja heu participat, i ens veiem el dia 22 a la sortida i qui vulgui col·laborar, el dia 19, 20 i 21, a la paradeta de Bombers Solidaris al Decathlon de Ciutat Vella.
Ja enviarem convocatòria, però si ja contacteu, doncs això que avancem.

Bombers Solidaris

Deixa un comentari