Cursa de Bombers Solidaria 2019

El passat dia 1 de Desembre va ser un dia molt intens!

Moltissims bombers i bomberes van correr amb equip d’aire i 11 d’ells ho feien per una causa solidaria. El nostre company Alfons Mba, va guanyar el podi amb 5432€ recollits a favor de Pequeños Superhéroes Asociación de Miopatía Miotubular y Centronuclear (https://pequenossuperheroes.org/) i va ser entrevistat per Btv que també ofereix una bon resum del que va ser la cursa.

https://beteve.cat/societat/bombers-solidaris-cursa-miopatia-miotubular/

Durant l’entrega de premis pel podi solidari ha estat molt emocionant sentir les experiències dels 5 reptes guanyadors i esperem poder col·laborar amb aquests projectes d’alguna manera durant aquest any. De moment s’emporten 1000€-750€-600€-400€ i 250€ extres pels seus projectes, gracies als donatius dels corredors de la Cursa de Bombers i a la organització que ens ha ajudat a fer-ho possible.

A mes, Bombers Solidaris també ha aportat 5.000€ per potenciar els reptes i seran repartits proporcionalment segons recaptació entre els 11 reptes correguts per bombers que han recollit en total 18.593€ durant els 3 mesos que hem tingut la campanya oberta.  

Per últim agrair també a totes les voluntaries i voluntaris que han ajudat a recollir els xips blancs i pels quals rebrem 0,80€ per cadascun, aproximadament uns 3000 xips!!

Podeu informar-vos dels reptes i mirar la seva recaptació en el següent link:

https://www.migranodearena.org/eventos/307/cursa-bombers-2019

A la galeria de Flickr teniu algunes imatges mes:

https://flic.kr/s/aHsmJVbwxx

 

Deixa un comentari