Premis Còrrer per Compromís

El passat mes de setembre la secció de natació de l’Associacó Cultural i Esportiva del Cos de Bombers de Barcelona (ACE) juntament amb la Fundació Cromosuma van presentar el projecte Sumant Capacitats a la convocatòria dels Premis Còrrer per Compromís.

La segona edició dels premis Córrer per Compromís atorga 150.000€ de la Cursa de la Mercè, la Marató i la Mitja Marató d’enguany a 17 projectes esportius i solidaris. L’objectiu del certamen és reconèixer projectes amb un contingut social, solidari o de cooperació important i destacat en l’àmbit esportiu. 

L’1 de desembre l’Ajuntament de Barcelona ha publicat els 17 projectes que han estat premiats i el projecte Sumant Capacitats n’és un.

L’ objectiu principal del projecte Sumant Capacitats és que els nens i nenes de la Fundació Cromosuma aprenguin a nedar i s’ho passin bé a l’aigua a través de la rutina de practicar la natació. (Podeu llegir tot el projecte al document PDF adjunt al final de l’article.)

El proper 28 de desembre es farà la entrega oficial d’aquests premis on l’ACE i la Fundació Cromosuma hi seran per recollir el premi.

Nota de premsa de l’Ajuntament.

Deixa un comentari