Stage de buceo en Cala Montjoi 2019

Aquest  any el Stage de Busseig l’hem fet a casa, a Cala Montjoi, al Cap de Creus, entre Roses i Cadaqués.  Del 8 al 12 de Juliol , un grup de companys i acompanyants amb bon temps en general, hem pogut gaudir dels seus paratjes, a terra i sota mar. Hem estat els de sempre i altres de nous i trovant a faltar alguns dels habituals.

Arribats al càmping Cala Montjoi dilluns al matí, comencem la marató d’inmersions, alguns amb més presses que altres perquè el vaixell que ens porta ha de cumplir horaris. Dos inmersions diàries  per la majoria, àpats i altres activitats a la platja, com paddel surf, snorkel o pendre el solet  ens omplen el dia amb activitats satisfactories.

Visibilitat molt bona en general a totes les inmersions i molta vida, sobretot a la zona protegida. Meros, pops, morenes, espetons, algún torpedo entre formacions coralines variades i riques, són els més avistats. Inmersions mítiques com “la rata” van caure encara que no al primer intent per estat de la mar complicat. Fortes corrents a diferent llocs de la inmersió ens recorden el perquè del lloc. Alguns més experimentats ,en equip, ajudem a altres a habituar-se al entorn subàquatic i a gaudir-ne.

Els allotjaments, casetes petites amb habitacions i bany prou acollidores per la estona que les farem servir.  El menjar del Buffet, abundant i variat ens permet saciar la gana després de les inmersions. Els horaris, ens permeten restar en alerta per no caure en un relax excesiu.

A la nit, espectacles diaris, infantils, de balls i concerts ens amenitzen la estada a la Terrassa del bar prenent alguna cosa.

La semana passa volant, i ja comencem a pensar en el proper, encara no sabem on, però si que volem anar.

Autor: Joan Barquet

MAS IMAGENES DEL STAGE (clicar aquí)

Deixa un comentari