Tenim un repte, ens ajudes?

CATALA / CASTELLANO

Ara si, queda menys d’un mes per la #CursaBombers, el 27 d’Octubre. Aquest any volem que sigui la Cursa mes solidaria de totes, i per això tenim els reptes solidaris.
Els creadors dels reptes, a mes de córrer la Cursa per ells, també la corren per una causa, recollint donatius per diverses ONGs. Volem destacar els 10 bombers i bomberes que correran amb equip complert de foc (jaquetó, pantalons, casc i ampolla), que suposa córrer els 10km de la Cursa amb 20 kg de pes a l’esquena.
A mes, tenim 4 reptes de corredors populars.
Ens agradaria que recompenséssiu aquest esforç aportant 5€, o el que cregueu, a la causa que més us agradi.

Feu un cop d’ull als reptes, en tenim de suport a infants malalts i per la investigació malalties rares, d’animalistes, a favor de la llibertat dels pobles, en suport de comunitats, d’ajuda als refugiats o per mantenir i recuperar vehicles antics de bombers.

https://www.migranodearena.org/eventos/307/cursa-bombers-2019

Els diners van íntegrament a les entitats i els 5 corredors/es que més diners recullin, la seva entitat rebrà un premi extra, de 1000€-750€-600€-400€ i 250€ del 1r al 5è.

La vostra aportació tindrà dret a desgravació fiscal, així que hisenda us tornarà el 75% del que doneu fins a 150€.
I facis o no donatiu, siusplau, fes compartir al teu mur d’aquesta publicació de Facebook:
https://www.facebook.com/bomberssolidaris/posts/2463876660332078

Moltes gràcies !

CASTELLANO ——————————————

Ahora si, ya queda menos de un mes para la Cursa de Bombers, el 27 de Octubre. este año queremos que sea la carrera mas solidaria de todas, por eso tenemos los retos solidarios.
Los creadores de los retos, ademas de correr la Cursa para ellos, también corren por una causa, recogiendo donativos para diversas ONGs. Queremos destacar los 10 bomberos y bomberas que correrán con equipo completo de fuego (chaquetón, pantalón, casco y botella), que supone correr los 10 km con 20kg de peso en la espalda.
Además, tenemos 4 retos de corredores populares.
Nos gustaría que recompensaseis este esfuerzo aportando 5€ o lo que créais oportuno, a la causa que mas os guste.

Dar un vistazo a los retos, tenemos de apoyo a niños y niñas enfermos, de investigación de enfermedades raras, de animálistas, a favor de la libertad de los pueblos, en apoyo a las comunidades, de ayuda a los refugiados y para mantener y recuperar vehículos antiguos de bomberos.

https://www.migranodearena.org/eventos/307/cursa-bombers-2019

El dinero va integramente a las entidades i los 5 corredores que mas dinero recojan, su entidad recibirá un premio extra, de 1000€-750€-600€-400€ i 250€ del 1º al 5º.

Vuestra aportación tendrá derecho a desgravación fiscal, así que hacienda os devolverá el 75% de lo que donéis hasta llegar a los 150€.
Hagas o no donativo, por favor, haz compartir en tu muro de esta publicación de Facebook:
https://www.facebook.com/bomberssolidaris/posts/2463876660332078

Muchas gracias!!

Deixa un comentari