X TORNEIG VÒLEI PLATJA MEMORIAL HORTA DE ST. JOAN(En memòria i homenatge a David, Jaume, Jordi, Ramon i Pau)

Ahir es va celebrar el desé torneig de vòlei platja organitzat pels Bombers de la Generalitat de Catalunya. De fet, aquest torneig ja es realitza des de fa uns 25 anys, on va començar com una jornada per concloure la campanya forestal i que servia per acomiadar a bombers i auxiliars forestals que havíen treballat colze a colze tot l’estiu.

Però a partir del tràgic accident patit pels nostres companys del GRAF Lleida a Horta de Sant Joan, es transforma en memorial.

Bombers de Barcelona ha participat enguany amb diversos equips formats íntegra o en par, per personal de l’escala operativa i personal de nova incorporació (“pollastres” en argot bomberil) amb Barcelona-Veterans, Montjuïc, Eixample, “Pollastres” i Sophomores.

D’un total de 42 equips,  la final s’ha disputat entre els Veterans de Barcelona i Sophomores(format per membres dels 2 cossos).

La jornada ha estat duríssima, en part per la climatologia adversa i pel número i qualitat dels partits disputats. El dinar de germanor ha posat la cirereta que demostra la bona entesa entre els professionals de les diferents administracions(AENA també hi participa) on, malauradament, s’ha trobat a faltar la implicació de bombers de la resta de l’estat espanyol.

La part final de l’esdeveniment ha estat especialment emocionant quan, l’únic supervivent dels companys homenatjats, en Pep Pallàs, va fer l’entrega de premis als guanyadors del torneig.

Al link de Flickair podreu veure la resta de fotos de la jornada


Deixa un comentari