Crònica de la VII Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona

El passat diumenge 9 de juliol l’ACE va organitzar la VII Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona. Aquest any la Milla ha anat dirigida a Mirada Neta. Aquesta associació sense ànim de lucre, va néixer a finals de l’any 2014 on un grup de mares del barri de la Trinitat Vella es van ajuntar per compartir experiències. Totes elles amb un nexe en comú, un fill diagnosticat dintre de l’espectre autista. 

Abans de la sortida l’equip de la Milla Eva Brescó, Emili Roura i l’Aleix Elias, va fer entrega del taló a Eva Alvarez, presidenta de l’Associació. En total es van aconseguir 11.635 € gràcies a les més de 800 nedadores i a les nombroses col·laboracions i donacions que van fer possible aquesta setena edició de la Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.

Primer va tenir lloc la sortida de les 3 milles nàutiques (5.556 metres) on 100 nedadores van fer 3 voltes al circuit gran. Les nedadores tenien 2 hores per completar la distància. Seguidament es va donar la sortida a les 2 milles nàutiques amb dues voltes al circuit gran, 5 minuts més tard van sortir les nedadores de la milla amb una volta al circuit gran, i a les 10:20 van sortir les nedadores de la mitja milla, una volta al circuit petit.

Un cop acabada la travessa i com cada any es va fer el sorteig d’experiències i materials gràcies als patrocinadors.

Des de l’organització donem les gràcies a totes les col·laboradores, voluntàries i nedadores que amb el seu temps i esforç, han fet possible que aquesta cursa sigui 100% solidària.

Es pot seguir col·laborant amb la Milla Nàutica Solidària a través del la web de Teaming de Bombers Solidaris.

Us deixem les fotografies que van fer els nostres fotògrafs: Manuel Gallart, Antonio Garballo i Antonio Bermejo.

Ens podeu seguir al nostre instagram (@natacio_ace) on anirem penjant nous videos de la Milla.

Deixa un comentari