Crònica VI Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona

El passat dissabte 2 de juliol l’ACE va organitzar la VI Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona. Aquest any la Milla ha anat dirigida a Impulsa’t. Aquesta associació d’àmbit estatal representa les persones afectades per la Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de Merosina (DMC1A-LAMA2). Una malaltia minoritària que afecta a 1 de cada 100.000 persones i actualment no té cura.

Abans de la sortida el soci de l’ACE i gran col·laborador de totes les edicions de la milla, Pep Ribas, juntament amb l’equip de la Milla Eva Brescó, Emili Roura i l’Aleix Elias, va fer entrega del taló a Pau Martí, vice-president de l’Associació. En total es van aconseguir 8.990 euros gràcies a les 600 nedadores i a les nombroses col·laboracions que van fer possible aquesta sisena edició de la Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.

Primer va tenir lloc la sortida de les 3 milles nàutiques (5.556 metres) on 50 nedadores van fer 3 voltes al circuit gran. Aquesta distància va tenir molt èxit i es van exhaurir les inscripcions en pocs dies. Seguidament es va donar la sortida a les 2 milles nàutiques amb dues voltes al circuit gran, 5 minuts més tard van sortir les nedadores de la milla amb una volta al circuit gran, i a les 10:20 van sortir les nedadores de la mitja milla, una volta al circuit petit.

Un cop acabada la travessa i com cada any es va fer el sorteig d’experiències i materials gràcies als patrocinadors.

Des de l’organització donem les gràcies a totes les col·laboradores, voluntàries i nedadores que amb el seu temps i esforç, han fet possible que aquesta cursa sigui 100% solidària.

Es pot seguir col·laborant amb la Milla Nàutica Solidària a través del la web de Teaming de Bombers Solidaris.

Galeria d’imatges dels nostres fotogràfs col·laboradors

Deixa un comentari