Curs bussejador 1 estrella 2018

L’inici de les classes el passat 25 de juny van ser tota una aventura. A les classes teòriques un vídeo ens endinsava en els consells i coneixements bàsics del busseig. Conceptes bàsics de seguretat, l’equip, que li passa al teu cos quan es troba dins de l’aigua…

La teòrica s’alternava amb pràctiques dins d’una piscina on vam aprendre a posar-nos l’equip que no és gens fàcil, a treure’ns i posar-nos la màscara, què fer si se’ns omple la màscara d’aigua, com respirar sota l’aigua i a compartir regulador amb el company/a. Com sota l’aigua no es pot parlar, ens em de comunicar amb les mans i el més important és no posar-se nerviós, si tenim algun problema gairebé tot es pot solucionar.

Amb les classes i els temes cursats durant aquests 5 dies, vam fer una sortida a Blanes el passat 30 de Juny i 1 de Juliol, seguida d’una immersió a la platja. Vam baixar fins 12 m de profunditat acompanyats en tot moment d’un instructor, en el recorregut vam poder observar la fauna i la flora del fons i experimentar tot un món de sensacions.

Autor: Alex Fabra

MES IMATGES DEL CURS (clicar aquí)

Deixa un comentari