La crònica de la I Milla Nàutica Bombers de Barcelona

El passat diumenge 28 de juny, la secció de Natació de l’ACE va organitzar la I Milla Nàutica Bombers de Barcelona. El principal objectiu d’aquesta Milla era recaptar diners per l’Associació Catalana per la Infància Maltractada (ACIM). L’ACIMés una ONG que treballa per vetllar pels drets dels infants i joves. Podeu trobar tota la informació a www.acim.cat.

Uns moments abans de la sortida l’Antoni Cabeza, Cap d’Unitat de Bombers de Barcelona, va fer l’entrega del taló a Maria Eulàlia Palau, presidenta de l’ACIM. El taló amb la quantitat de 2.010€ es va aconseguir gràcies als 201 nedadors que van participar a aquesta primera edició de la Milla Nàutica.

 DSC0032 800x531

La sortida va ser a les 10:00 del matí. Els nedadors havien de recòrrer 1.852m, fent dues voltes a un circuit triangular de 926m. 

El primer nedador que va acabar les dues voltes va ser en George Savescu, que va completar les dues voltes en menys de 21 minuts, poc desprès, va arribar la primera nedadora Mònica de la Encina.

Des de l’Organització donem les gràcies a tots els col·laboradors, que amb el seu temps i esforç, han fet possible que aquesta cursa sigui 100% Solidària:

logo
Logo-base
turbo
justcalm-logo1
logo tamesis
paserra
cropped-Cabecera web ACIM

Esperem que l’any vinent poguem repetir l’experiència i millorar-la a la II Milla Bombers de Barcelona. Us hi esperem!

BTV en va fer un petit reportatge: http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/06/28/els-bombers-estrenen-la-milla-nautica/

Podeu consultar les fotografies fetes gràcies a la Secció de Fotografia i Viatges de l’ACE:

{myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157653034168093{/myFlickr}

Per veure més fotografies entreu en aquest enllaç

Deixa un comentari