XIII NETEJA DEL FONS MARÍ DEL LITORAL DE BARCELONA (2ª edició)

Una vegada més, aquest any, el CEGUB (Club Esportiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona), organitza la segona edició de la “XIII NETEJA DEL FONS MARÍ DEL LITORAL BARECELONÍ”.

Serà els dies 21, 22 i 23 de setembre. Lloc d’inici i finalització dels participants, el centre Vanas Dive, sito a Av. Litoral 86.

Amb motiu del Covid19, enguany les places serán limitades a 15 submarinistes voluntaris del CEGUB cada dia i 5 del SAS (Secció de Activitats Subacuátiques de la ACE Bombers Bcn), netejaran en tres dies els espigons de Bogatell, Mar Bella, Bac de Roda, Selva de Mar i l’espigó del gas.

Concretament, el dia 21 es farà els dos laterals de l’espigó del gas i l’espigó que hi ha davant de la platja de la Barceloneta. Día 22 es farà l’espigó de Bogatell i l’espigó de la Mar Bella. Día 23 es farà l’espigó de Bac de Roda i el de Selva de Mar.

Es valorarà quants residus s’han generat desde el 30 de juny (1ª edició).

Tindrém el suport marítim i terrestre de l’embarcació i un quad, de la unitat de platges de GUB. Funcions seràn retirar els pescadors que hi hagin als espigons i donar seguretat als submarinistes i participants.

Horari de l’acció en total: de 08:00 a 13:00.

L’horari de la neteja: de 09:00 a 10:00 hores.

Responsable i organitzador de la neteja, Israel Bastida Pérez. Telèfon 661736724

Deixa un comentari